Witam. Mam Jeepa Cherokee i potrzebuję znaleźć porządny serwis, który podłączy mi go do komputera i wykona pełną diagnostykę. Myślę, że to problem z elektryką. Kolega mówił mi o serwisie www.jeep-serwis.pl. Czy ktoś z forumowiczów oddawał im samochód i może się podzielić opinią?
Jeśli szukasz serwisu z dobrymi terminami i porządnymi fachowcami, to dzwoń do nich. Sam mam wieloletnie doświadczenie z Jeep Serwis i nigdy się nie zawiodłem.
Jestem z Warszawy, ale z moim Jeepem jeżdżę zawsze do Marek, bo mam wieloletnie doświadczenie z jeep-serwis.pl i wiem po prostu, że nie zawiodą z naprawą.
Zdecydowanie warsztat samochodowy godny wypróbowania, nigdy nie było sytuacji, w której nie daliby rady z naprawą. Zawsze starają się załatwić mi części jak najtaniej i naprawdę mają ludzkie podejście do klienta.
Ja miałem problem z klimatyzacją i odprowadziłem auto do Jeep Serwis. Po dwóch dniach samochód był do odebrania, klima sprawna, nie skasowali mnie na dużą kwotę. Polecam.
Mój stały mechanik miał problemy z terminowym naprawianiem mojego auta, a wiadomo, samochód potrzebny jak ręka, więc zmieniłem mechanika na jeep-serwis.pl i już nie mam problemu ze zbyt długim czasem oczekiwania.
Miałem problemy z silnikiem, poważna sprawa. Nie będę wchodził w szczegóły, ale naprawdę świetnie poradzili sobie ze znalezieniem przyczyny problemu i błyskawicznie ją rozwiązali. Polecam www.jeep-serwis.pl.
Polecam www.jeep-serwis.pl, można im zaufać, bo znają się na samochodach i nie chcą klienta oszukać, tylko mu pomóc. Wreszcie znalazłem dobry serwis samochodowy i na pewno będę do nich wracać w razie problemów.
A skoro już mowa o samochodach terenowych, to jak macie je wyposażone? Ja słyszałam, że w takim aucie przydać się może na przykład profesjonalna wyciągarka samochodowa, taka jak na stronie internetowej https://terenowiec.pl/pl/97-wyciagarki. Czy macie takie wyciągarki w Waszych autach?
Mogę Ci polecić sprawdzony serwis ferrari poznan, z którego usług korzystam już od kilku lat. Mój wóz jest naprawiany, usterki nie wracają, a autem jeździ mi się naprawdę świetnie. Z resztą do mechaników mam totalne zaufanie. Widać, że wiedzą co robią, mają w tym doświadczenie i wiedzę.